Bufféer

Bufféer för festligare tillfällen. 

Buffé Ett

Marinerad och trancherad fläskfilé med tomat- och basilikacréme.

Lufttorkad skinka med philadelphiacréme och calamataoliver.

Dillpocherade laxkuber med täcke av mixad örtagårdssås.

Quiche med prästost och ruccolatopp.

Melonsallad med sommarlök och fetaost.

Sommarsallad med rädisor, kronärtskockor, sockerärtor, tomat och strimlad gurka.

Humus tahini och nybakat bröd.

Pris: 195:-/person

Buffé Två

Brödkorg med knäckebröd och surdegsbröd samt vispat smör.

Romansallad med parmesandressing och grillat bacon samt krutonger.

Skaldjurscréme -med rökt lax i endiv.

Timjanrostade rotfruktsprimörer med chevrè och honung.

Italiensk Frittata med soltorkade tomater och dressad ruccola.

Trancherad rosagrillad rostbiff med dijonsenapscréme.

Gratinerad potatis.

 

Pris: 255:-/person

Buffé Tre

Italiensk Foccacia med rosmarin och olivolja samt vispat smör.

Tomatsallad med buffelmozzarella och rödlök samt basilikadressing.

Rökt laxsallad med rädisor och sockerärtor.

Sallad på risonipasta med kronärtskockor, grillat bacon, småtomater och parmesan.

Kallmarinerad fläskfilé med caesardressing och grillade grönsaker.

Grillade kycklingspett med chorizo.

Prästosttarte med smak av krondill.

Italiensk potatisgratäng med soltorkade tomater, rostade vitlök, rödlök och zucchini. 

Pris: 275:-/person

 

Buffé Fyra

Dillgravad norsk fjordlax med senapscréme.

Rökt laxmousse i endiveblad med örtcréme.

Räksallad med sparris, rädisor, sockerärtor.

Prästostquiche med pepparrotstopp.

Marinerade kronärtskockor.

Tomat- och rödlökssallad med basilikaolja

Grönsallad, aioli, olivröra.

Pollo Tonnato - Vitvinspocherat kycklingbröst med Italiensk tonfisksås.

Trancherad rostbiff med basilika- och färskostcréme.

Klassisk spansk paella med skaldjur, kyckling, cabarnosse.

Pris: 295:-/person

Buffé Fem

Lufttorkad parmaskinka med galiamelon och calamataoliver.

Rökta laxrullader fyllda med färskost, pepparrot och gräslök.

Skaldjurssallad med räkor, kräftor och sparris.

Ägghalva med löjrom och rödlök.

Quiche med prästost, sommarlök och romsås.

Chevré - och rödbetssallad.

Dubbelmarinerad ryggbiff med skogssvamp.

Rotfruktsgratäng.

Valnötsbröd och smör.

Brie, gräddädel, rädisor och druvor.

 

Pris: 325:-/person.

 

Studentbuffé 1

Potatis- och fetaost sallad med calamataoliver och rostad paprika.

Pastasallad med kronärtskockor, soltorkade tomater, rödlök, crème fraiche, zucchini.

Quiche med dill, kräftor - och prästost.

Sallad- och grönsaksfat med ädelostdressing.

Charkuterifat med italienska korvar och lufttorkad skinka samt basilikaolja.

Tunnskivad citronmarinerad kycklingfilé med rosmarin

Tzatziki, Örtagårdssås.

Smör, bröd, ost.

 

Pris: 210:-/person.

 

Studentbuffé 2

Tunnskivad pastrami med marinerade grönsaker.

Kycklingfilé i skivor med smak av citron- och rosmarin.

Prästostpaj med dressad ruccola.

Klassisk potatissallad med äpple och rödlök.

Pastasallad i örtagårdssås med tomater, basilika, mozzarella och oliver.

Smör, bröd, ost.

 

Pris: 160:-/person.